Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση με τον Βουλευτή του Ν. Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Β. Κεφαλογιάννη και τον κ. Άρη Κεφαλογιάννη, συνεργάτη του Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη..

Αριθμ. πρωτ.:   176/2024                                    Θεσσαλονίκη 7 Ιουνίου 2024


Θέμα: «Συνάντηση με τον Βουλευτή του Ν. Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Β. Κεφαλογιάννη και τον κ. Άρη Κεφαλογιάννη, συνεργάτη του Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη».

Τη Τετάρτη 5 Ιουνίου με χαρά υποδεχθήκαμε στα γραφεία της Ένωσής μας το Βουλευτή του Νομού Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Β. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, καθώς και το συνεργάτη, κ. Άρη Κεφαλογιάννη, του Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία κ. Μανώλη ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.

Αντικείμενο της επίσκεψης αποτέλεσαν ζητήματα και ανησυχίες που απασχολούν το σύνολο των Αξιωματικών και των Ανθυπαστυνόμων, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Κωνσταντίνος ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ τόνισε τους στενούς δεσμούς που συνδέουν την Κρήτη με την Μακεδονία ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες που εδρεύουν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, ακούγοντας τα προβλήματά τους και ανταλλάσσοντας απόψεις για λύσεις που θα μπορούσαν να δοθούν.


Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Συνάντηση του προεδρείου μας με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμούΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network