Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού



.

Αρ. Πρωτ.: 83/2022                                     Θεσσαλονίκη, 21 Ιουνίου 2022


Θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού». 


Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας, επισκέφτηκαν εκ νέου την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος (Υ.Ε.Ε.Β.Ε.),  όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με την Διευθύντρια της Υπηρεσίας, Αστυνομικό Διευθυντή κα ΓΙΟΥΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Φανή καθώς και με άλλα μέλη της Ένωσής μας.

Κατά τη διάρκεια προγενέστερης (πρόσφατης) επίσκεψης και συνάντησής μας με την κ. Διευθύντρια, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν την συγκεκριμένη Υποδιεύθυνση ενώ πληροφορηθήκαμε ότι είναι η μόνη Υπηρεσία, εντός του Αστυνομικού Μεγάρου, η οποία δεν καλύπτεται από το WIFI δίκτυο του υπόλοιπου κτιρίου.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα, στο σχετικό αίτημα, η Ένωσή μας εξασφάλισε και παρέδωσε στην εν λόγω Υπηρεσία, έξι (6) υπερσύγχρονους αναμεταδότες σήματος Wifi (Access point), συνολικής χρηματικής αξίας 720 Ευρώ.

Πρόκειται για εξειδικευμένους ενισχυτές υψηλής ισχύος, με ενσωματωμένη κεραία επαγγελματικών προδιαγραφών, οι οποίοι εξασφαλίζουν κορυφαίες ταχύτητες WiFi και κάλυψη μεγάλης εμβέλειας.

Επίσης, παραδόθηκε και μία (1) σύγχρονη επιτραπέζια οθόνη της εταιρίας Xiaomi Mi 23.8 ιντσών. 

Η Διευθύντρια της Υπηρεσίας καθώς και τα παρευρισκόμενα, κατά την παράδοση μέλη μας, ευχαρίστησαν το Προεδρείο για την άμεση ανταπόκριση και την κάλυψη της υφιστάμενης -εδώ και χρόνια- ανάγκης, η οποία θα συμβάλει ουσιαστικά στην υπηρεσιακή καθημερινότητα και στο παραγόμενο έργο του ειδικού και επιστημονικού προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Β. Ελλάδος.

Να σημειώσουμε ότι η Υ.Ε.Ε.Β.Ε. αποτελεί μία αυτοτελή, ειδική Υπηρεσία με αρμοδιότητα που εκτείνεται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, συνδράμοντας και συμμετέχοντας, μεταξύ άλλων, στον χειρισμό και στην εξιχνίαση, πολύ σοβαρών υποθέσεων.

 

Η Ένωση ανήκει στα μέλη της!

 

 Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network