Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας.

Αριθμ. πρωτ.: 41/2020                  Θεσσαλονίκη 18 Ιουνίου 2020


Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας ».


Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συνάδελφους, αξιωματικούς και λοιπά στελέχη, του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας, του Τμήματος Αναζητήσεων και της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων  της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι από κοινού, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφεραν με μεθοδικότητα και έπειτα από ενδελεχή έρευνα στοιχείων, να εξιχνιάσουν την υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, η οποία είχε λάβει χωρά την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας. 


Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας  σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- και οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαιτέρα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεών της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος   

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Εθιμοτυπικές συναντήσεις του νέου προεδρείου, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσής μας

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη

Προσφορά της Fast Ferries στους Υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ευτυχία για όλους.ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network