Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Έγκριση δαπανών για επισκευή φορητών πομποδεκτών στη Γ.Α.Δ.Θ.




Αριθ. Πρωτ.: 38 Θεσσαλονίκη 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΕΜΑ : ΅Ά Έγκριση δαπανών για επισκευή φορητών πομποδεκτών στη Γ.Α.Δ.Θ. . ΅Ά

Η Ένωση Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν αναδείξεως του θέματος και παρεμβάσεως, μαζί με τις Διαχειρίσεις των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ( η τελευταία μετά από προτροπή μας ) και κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών τους, εξασφάλισαν την έγκριση δύο αιτημάτων, από την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με τα ποσά των οκτώ χιλιάδων (8.000) και δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ αντίστοιχα. Τα παραπάνω ποσά και οι εγκρίσεις αφορούν την επιδιόρθωση φορητών πομποδεκτών και την προμήθεια νέων, για αυτούς, μπαταριών, ώστε να καταστούν πλέον ενεργοί και έτοιμοι προς χρήση. Ο αριθμός των επιδιορθωμένων πομποδεκτών αναμένεται να ξεπεράσει τους εκατόν πενήντα (150), κάτι το οποίο σημαίνει ότι κανείς συνάδελφος, στο αμέσως επόμενο διάστημα, δεν πρόκειται να διατίθεται σε υπηρεσία, σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει άμεσα για ό,τι σημαντικό αφορά τον ίδιο ή την Υπηρεσία.

Σαφέστατα, πάγιο αίτημα της Ένωσής μας αποτελεί η προμήθεια νέου τύπου πομποδεκτών, οι οποίοι θα διαθέτουν ασφαλέστερο σύστημα επικοινωνίας, κάτι το οποίο, έως την πραγματοποίησή του, δε δικαιολογεί την ύπαρξη ενός συστήματος που θα πρέπει να παραμένει σε καθεστώς υπολειτουργίας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΟΥΡΑΣ ΚΛ.





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network