Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη





Αριθ. Πρωτ.: 37 Θεσσαλονίκη 19 Σεπτεμβρίου 2016


ΘΕΜΑ : « Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη »

Την Κυριακή, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, το προεδρείο της Ένωσής Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας, εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο και τον ΒΆ Αντιπρόεδρο αυτής, με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., κ. Αριστείδη Μπαρμπούτη, καθώς και το μέλος του προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και του Δ.Σ. της Ένωσής μας, κ. Σταύρο Κουκουφίκη, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατία κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για την 81η Δ.Ε.Θ., παρουσία και του Βουλευτή του κόμματος της Ν.Δ. κ. Δημητρίου Κυριαζίδη, υπεύθυνος στον Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εκφράστηκε, μεταξύ άλλων, η ανησυχία μας για το μέλλον των ένστολων στα Σώματα Ασφαλείας, όσον αφορά τη διαμόρφωση του νέου ειδικού μισθολογίου που προωθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και το ενδεχόμενο νέων περικοπών στους μισθούς. Παράλληλα, αναφερθήκαμε στην αδιάλλακτη στάση, που τηρεί η κεντρική εξουσία, με τη μη εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε., αναφορικά με την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχικά, δήλωσε ότι η Ν.Δ. αναγνωρίζει απόλυτα το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας παρέχοντας την απαραίτητη πολιτική και ηθική στήριξη που πρέπει να έχουν οι ένστολοι. Ανέφερε, ότι για να κατορθώσει η Αστυνομία να προστατεύσει τα δικαιώματα των πολιτών και να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον, εκπληρώνοντας την εκ του συντάγματος αποστολή της, θα πρέπει το κράτος να παρέχει τα απολύτως απαραίτητα εχέγγυα αλλά και να εξασφαλίζει εκείνες τις προϋποθέσεις λειτουργίας, ώστε ο οργανισμός να μπορεί να είναι αποτελεσματικός. Ολοκληρώνοντας, όσον αφορά το ζήτημα του μισθολογίου, ο κ. Πρόεδρος ανέφερε ότι δεν νοούνται περαιτέρω περικοπές στους ένστολους των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει να προβάλλει, διαρκώς, τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας, με μοναδικό σκοπό τη συνεισφορά μας στη συλλογική προσπάθεια για την αποκατάσταση και την αποτροπή των εις βάρος μας αδικιών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΟΥΡΑΣ ΚΛ.





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network