Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αυτό θα πει θράσος…!.

Αριθμ. πρωτ.:   177/2024                                    Θεσσαλονίκη 7 Ιουνίου 2024


Θέμα: «Αυτό θα πει θράσος…!». 

Η Ένωσή μας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήριά της σε όλες τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αξιωματικών Αστυνομίας, οι οποίες, άμεσα, κινητοποιήθηκαν, κατορθώνοντας να καλύψουν την απραξία μηνών από πλευράς Π.Ο.ΑΞΙ.Α., «ανοίγοντας» επιτέλους την «πολυπόθητη πόρτα» του Υπουργείου μας για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας!!!

Μετά τη δημόσια ομολογία του ιδίου, στο τελευταίο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας (η οποία ήρθε να επιβεβαιώσει τις έντονες ανησυχίες μας) ότι από τη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του κ. Χρυσοχοΐδη ως Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει ούτε καν συνάντηση μαζί του, όλες οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις κινητοποιήθηκαν άμεσα, τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο, ώστε το προεδρείο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. να μπορέσει να πραγματοποιήσει την πολυπόθητη συνάντηση με τον κ. Υπουργό. 

Ως Ένωση, δηλώνουμε τόσο στα μέλη μας όσο και στο σύνολο των Αξιωματικών του Σώματος ότι οφείλουμε να μην εφησυχαζόμαστε, συνεχίζουμε τις επαφές και συναντήσεις παρακολουθώντας στενά όλα τα τρέχοντα ζητήματα που μας απασχολούν. 

Αγαπητοί συνάδελφοι Αξιωματικοί και Ανθυπαστυνόμοι, 

αυτό που θεωρεί «κατόρθωμα» ο συγκεκριμένος πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, ότι επιτέλους «άνοιξε η πόρτα» της πολιτικής μας ηγεσίας, κατά την ταπεινή μας άποψη το θεωρούμε την απόλυτη κατάντια για το συνδικαλιστικό μας κίνημα. 

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ!!!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Συνάντηση του προεδρείου μας με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμούΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network