Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης



.

Αριθμ. πρωτ.:   156/2023                                     Θεσσαλονίκη 7 Δεκεμβρίου 2023


Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ».

 

Η Ένωσή μας συγχαίρει το Διευθυντή, τους Αξιωματικούς και τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τις πρόσφατες, συνεχόμενες, επιτυχίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο άτομα, τα οποία ενέχονται σε υπόθεση παρασκευής και διάθεσης νοθευμένου ελαιόλαδου. Κατά τη συντονισμένη επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 6.644 λίτρα νοθευμένο ελαιόλαδο και 6.500 λίτρα ηλιέλαιο το οποίο εισαγόταν από τη Βουλγαρία και στη συνέχεια με τη χρήση των κατάλληλων χρωστικών ουσιών πωλούνταν ως «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο».

Επιπροσθέτως, προέβησαν στη σύλληψη ενός ημεδαπού στην περιοχή των Σερρών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και της εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προχωρώντας στην κατάσχεση τριών χάλκινων νομισμάτων του 4ου αιώνα π.Χ., ενός ανιχνευτή μετάλλων και δύο βιβλίων που σχετίζονται με αρχαία νομίσματα.

Τέλος, κατάφεραν να πετύχουν καίριο πλήγμα  στο λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων,  προχωρώντας στη σύλληψη δύο ατόμων για  συμμετοχή  σε εμπορία μεγάλων ποσοτήτων λαθραίου καπνού για ναργιλέδες (καπνικό προϊόν σε μορφή τζελ). Σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και για παράβαση της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος συσκευασιών καπνού για ναργιλέδες διαφόρων τύπων και χωρητικότητας, καθώς και πακέτα τσιγάρων, η ποσότητα των οποίων ανέρχεται συνολικά στους 3 τόνους, 122 κιλά και 100 γραμμάρια.

Οι συνάδελφοί μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς έχουν καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχουν καίρια πλήγματα στην εγκληματικότητα, απόρροια της καθημερινής προσπάθειας, μεθοδικότητας και επιμονής. Μάλιστα, πρέπει να τονιστεί ότι παράλληλα με την απαιτητική υπηρεσιακή καθημερινότητα, πραγματοποιούν συνεχώς δράσεις σε διάφορα ΚΑΠΗ για την ενημέρωση ηλικιωμένων συμπολιτών μας αναφορικά με τις γνωστές σε όλους μας απάτες και τους τρόπους αποφυγής αυτών.


Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας, εύχεται σε όλες και όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Παραχώρηση Κατασκηνώσεων στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για τα παιδιά των μελών των Ενώσεων Αξ/κων Κεντρικής & Αν. Μακεδονίας & Θράκης







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network