Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑριθμ. πρωτ.:   108/2023                                     Θεσσαλονίκη 16 Σεπτεμβρίου 2023


Θέμα: «Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο».

 

Το προεδρείο της Ένωσής μας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.  

Αφού τους καλωσορίσαμε στην πόλη μας, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση όχι, αυτή τη φορά, σε στενό υπηρεσιακό πλαίσιο. Έμφαση δόθηκε στις πρωτοφανείς καταστάσεις που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στο Ν. Θεσσαλίας,  με τον κ. Υπουργό και Υφυπουργό να συγχαίρουν την Ένωσή μας για τις πρόσφατες ανθρωπιστικές δράσεις της, στις πληγείσες περιοχές του Ν. Θεσσαλίας.  

Αναφορικά με εξειδίκευση των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων που αφορούν εν γένει το συνδικάτο μας αλλά και τα ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρειά μας, συναποφασίσαμε όπως το προσεχές διάστημα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με επίσκεψή μας στην έδρα του Υπουργείου ΠτΠ στην Αθήνα. 

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής κ. Ιωάννης Ψαρογιάννης, επέδωσε στους κ.κ. Υπουργό και Υφυπουργό, αναμνηστικά με το έμβλημα της Ένωσής μας.

Το Προεδρείο της ΄Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Ένωσής μας

Τελετή Ορκωμοσίας των 1ετών Δοκίμων Υπαστυνόμων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Ανακοίνωση της Ένωσής μας σχετικά με το ζήτημα υπαγωγής της Ο.Ε.Α. Κρήτης στην Ε.Κ.Α.Μ.

Επίσκεψη της Ένωσής μας στα Κεντρικά Ιατρεία Θεσσαλονίκης – Παράδοση ηλεκτρικής συσκευήςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network