Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Αστυνομίας και μέλη του Προεδρείου της Ι.Ρ.Α..

Αριθμ. πρωτ.:   39/2023                                     Θεσσαλονίκη 10 Απριλίου 2023

Θέμα: «Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Αστυνομίας και μέλη του Προεδρείου της Ι.Ρ.Α ».


Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, το Διευθυντή του Συνεταιρισμού και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Αστυνομίας κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεώργιο και τους Α' Αντιπρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο και Γενικό Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή της I.P.A.

Τα τελευταία χρόνια, ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών, και ο ίδιος ο Πρόεδρος αυτού, κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, έχουν αποδείξει ότι στέκονται εμπράκτως στο πλευρό των συναδέλφων και των οικογενειών τους. Ο κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, αρχικά ως συνδικαλιστικής και τωρα ως νυν Πρόεδρος, έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθάει ανιδιοτελώς τον Έλληνα Αστυνομικό. Χρέος όλων μας αποτελεί η στήριξη της προσπάθειας του ίδιου και του Συνεταιρισμού που εκπροσωπεί. Στα πλαίσια των δράσεων τους όλα αυτά τα χρόνια, έχουν εξασφαλίσει μέσω της κάρτας μέλους τους, πληθώρα εκπτώσεων, μεταξύ των οποίων ειδικά προνομιακά πακέτα κινητής τηλεφωνίας με χαμηλό κόστος, τα οποία απολαμβάνει μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του Συνεταιρισμού στον ακόλουθο σύνδεσμο:


Τέλος, στα πλαίσια αυτής της επαφής, αποφασίστηκε η από κοινού ανάληψη μελλοντικών δράσεων και συνεργασιών, με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων μας.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Η Ένωσή μας στην εκδήλωση του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδoχείων Χαλκιδικής

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας ΘεσσαλονίκηςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network