Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη του προεδρείου της Ε.Α.Κ.Μ. στη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας



Την Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016, η ένωσή μας υλοποιώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, περί συνεχούς και ουσιαστικής παρουσίας σε όλους τους νομούς της περιφέρειάς μας, επισκέφτηκε κατά σειρά το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών, όπου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με διοικούντες Αξιωματικούς. Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και συνάντηση με τον Αστυνομικό Δ/ντη κ. ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ Ιωάννη , στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, στην Έδεσσα, στην οποία παρευρέθηκαν και Αξιωματικοί της εν λόγω Διεύθυνσης. Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα σε εξαιρετικό κλίμα και από την πλευρά της τοπικής ηγεσίας τονίστηκε η ειλικρινής διάθεση για αγαστή συνεργασία και προσφορά, ενώ με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι για θέμα που προκλήθηκε, από ανώτερο Αξιωματικό, η ένωσή μας εισακούστηκε, από την τοπική ηγεσία και αναμένουμε τη θετική έκβαση της υπόθεσης.
Παράλληλα, καταγράφηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Διοικούντες Αξιωματικοί κατά τη διάθεση των Αστυνομικών σε Υπηρεσία καθώς έχουνε αυξηθεί οι έκτακτες απαιτήσεις λόγω της γενικότερης διαχείρισης του «Προσφυγικού» θέματος .
Τέλος, στα παρευρισκόμενα μέλη μας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση, σχετικά με τα θέματα του Ασφαλιστικού – Νέο Βαθμολόγιο καθώς και με τις κατευθύνσεις στις οποίες κινείται η Ένωσή μας, από κοινού με την Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α., για την τροποποίηση - βελτίωση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, για το σύστημα κρίσεων-προαγωγών της Ελληνικής Αστυνομίας.



ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network