Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών.

Αρ. Πρωτ.: 87/2022                  Θεσσαλονίκη, 24 Ιουνίου  2022


 

Θέμα: «Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών » 


Η Ένωσή μας, ούσα συνεπής στις δεσμεύσεις της για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου,  ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών μας.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα που εξασφαλίσαμε αφορά την περίοδο από τη 10η Αυγούστου 2022 έως 19η Αυγούστου 2022,  για παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών, ενώ η διαδικασία εγγραφής θα έχει ως εξής: Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, αφού έρθουν αρχικά σε τηλεφωνική επικοινωνία έως τις 8 Ιουλίου 2022 με τα μέλη του Προεδρείου: 

• Πρόεδρος, Α/Α' ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης 

• Α' Αντιπρόεδρος, Α/Α' ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος

• Β' Αντιπρόεδρος, Α/Β' ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Χαράλαμπος 

• Γενικός Γραμματέας, Α/Β' ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος 

• Ταμίας Υ/Α' ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Εμμανουήλ

• Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Α/Α' ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ Σταύρος

• Εκτελεστικός Γραμματέας, Υ/Α' ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

για τη δήλωση συμμετοχής των παιδιών τους, στη συνέχεια θα συμπληρώνουν τα επισυναπτόμενα στην παρούσα ανακοίνωση αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δύο έντυπα) και ακολούθως θα εφοδιάζονται με βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα.

Μετά την ολοκλήρωση των δικαιολογητικών, θα μας τα αποστέλλουν για την αμεσότερη συγκέντρωσή τους στο email της Ένωσης eakm1995@gmail.com

Διευκρινίζεται, για την ιατρική βεβαίωση, ότι αυτή πρέπει να αναφέρει την κατάσταση της υγείας του παιδιού, τον εμβολιασμό του, από τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λ.π.)

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η συνέχιση σημαντικών παροχών για τα μέλη μας, προσβλέποντας στην εξυπηρέτηση και ελάφρυνση των επιβαρυμένων οικογενειακών προϋπολογισμών τους.

Η Ένωση ανήκει στα μέλη της !!


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος


Κατεβάστε εδώ τα έντυπα:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση αριθμού προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου στην 87η ΔΕΘ για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network