Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αρ. Πρωτ.: 40/2022                                         Θεσσαλονίκη, 22  Μαρτίου 2022


Θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή». 


Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη από μέλη του Προεδρείου και εκλεγμένους αντιπροσώπους της, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος  (Υ.Ο.Α.Β.Ε.) όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κοντοδήμο Ιωάννη καθώς και άλλα μέλη μας, θέματα και προτάσεις που απασχολούν την υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

Κατά την επίσκεψή μας, προβήκαμε στην παράδοση μιας σύγχρονης μονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρίας Dell, απόλυτα συμβατής για την υποστήριξη του δικτύου POL ενώ συζητήθηκε, επίσης, το πλαίσιο στο οποίο η Ένωσή μας δύναται να συνεισφέρει σε μεγαλύτερο βαθμό στις διάφορες ελλείψεις που αντιμετωπίζει η εν λόγω Υπηρεσία με σκοπό την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία της.

Η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, παρά τις όποιες ελλείψεις, με τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν τα άξια στελέχη της, μεταξύ των οποίων και οι οικονομολόγοι - Αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων, με την παροχή της επιστημονικής τους κατάρτισης, έχουν καταφέρει σπουδαίες επιτυχίες στην καταστολή οικονομικών εγκλημάτων.

Η Ένωσή μας συνεχίζει να ανταποκρίνεται άμεσα και να στηρίζει τα μέλη της, συνεπικουρώντας στην απρόσκοπτη λειτουργία όλων των υπηρεσιών της περιφέρειάς μας.


Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος


 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network