Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Προσκλητήριο αγώνα



Θεσσαλονίκη, 27 Ιανουαρίου 2016
Αριθ. Πρωτ. : 5/2016
ΠΡΟΣ: ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι μετά την προκλητική και απαξιωτική συμπεριφορά του υπουργού εργασίας κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ προς τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, κατά την επίσημη ενημέρωση των ομοσπονδιών την 22-01-2016, αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή προς ψήφιση, διαλύθηκαν και οι τελευταίες ψευδαισθήσεις κάποιων ότι η κυβέρνηση, ενδεχομένως, να επιφύλασσε διαφορετική μεταχείριση για τους ένστολους.
Το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ισοπεδώνει τις συντάξεις μας, καθώς είτε 25 χρόνια εργάζεται κάποιος είτε 40 έχει τις ίδιες συντάξιμες αποδοχές, ξεθεμελιώνει ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, δημιουργεί ένα νέο ταμείο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), που βάζει στο ίδιο «καλάθι» όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας του επαγγέλματός μας και οδηγεί στην κατάργηση του εφάπαξ και των επικουρικών μας συντάξεων. Για το σκοπό η Ένωσή μας έχει ήδη αποστείλει επιστολές προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων, της περιφέρειάς μας, καλώντας τους να διαχωρίσουν τη θέση τους και να δηλώσουν ότι θα καταψηφίσουν τις αρνητικές αυτές αντιασφαλιστικές διατάξεις.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Ύστερα από τα παραπάνω και υπό το βάρος των άμεσων και ραγδαίων εξελίξεων - ανατροπών στο ασφαλιστικό μας, καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (05 Φεβρουαρίου 2016) και ώρα 16.00’ στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) στην Αθήνα.
Η μετακίνηση προς Αθήνα, πρωινές ώρες της 05/02/2016 με αυθημερόν επιστροφή, θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο από την ένωσή μας, ενώ παράλληλα θα καλυφθούν και τα απαιτούμενα έξοδα διατροφής. Όσοι από τους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (03/02/2016), στα τηλέφωνα των υπογραφόντων.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΟΥΡΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
6972075395 6974811777



ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network