Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή και μίας γυάλινης ντουλάπας για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων μας στην εν λόγω υπηρεσία



.

Αρ. Πρωτ.: 26/2022                                         Θεσσαλονίκη, 12 Μαρτίου 2022


Θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσής μας στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή και μίας γυάλινης ντουλάπας για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων μας στην εν λόγω υπηρεσία». 


Μέλη του προεδρείου μας, στο πλαίσιο επισκέψεων της Ένωσης σε Υπηρεσίες της περιφέρειάς μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης (ΚΙΘ) όπου, μεταξύ άλλων, συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Ταξίαρχο κ. Τζαλοκώστα Βασίλειο.

Κατά την συνάντησή μας, συζητήθηκαν με τον κ. Διευθυντή του ΚΙΘ, με Αξιωματικούς υγειονομικούς (Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στελέχη γενικών καθηκόντων, διάφορα θέματα που αφορούν την συγκεκριμένη Υπηρεσία. Ως Ένωση δεν παραλείψαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό, αναγνωρίζοντας το δύσκολο και σημαντικό έργο τους, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Κατά την επίσκεψή μας προβήκαμε, επίσης, στην παράδοση ενός καινούργιου ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρίας DELL, προς κάλυψη επιπρόσθετων υπηρεσιακών αναγκών, απόλυτα συμβατό με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και για χρήση του στο σύστημα Police On Line (POL).

Κατόπιν σχετικού αιτήματος μελών μας, στην εν λόγω υπηρεσία, ανταποκριθήκαμε άμεσα και επισκεφτήκαμε εκ νέου το ΚΙΘ όπου προβήκαμε στην παράδοση μίας καινούργιας γυάλινης, βιβλιοθήκης (ντουλάπας) την οποία η Ένωσή μας εξασφάλισε από επώνυμο πολυκατάστημα, συνεισφέροντας στο έργο λειτουργηματικού χαρακτήρα που επιτελούν οι συνάδελφοί μας και σε αυτή την Υπηρεσία.


Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network