Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας - Συνάντηση με τον οικείο Αστυνομικό Διευθυντή και παράδοση Η/Υ στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α. Κατερίνης



.

Αρ. Πρωτ.: 24/2022                                         Θεσσαλονίκη, 10 Μαρτίου 2022


Θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας - Συνάντηση με τον οικείο Αστυνομικό Διευθυντή και παράδοση Η/Υ στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α. Κατερίνης.» 


Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη από μέλη του Προεδρείου και εκλεγμένους αντιπροσώπους μας στο νομό Πιερίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας.

Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με μέλη της Ένωσής μας και επίσκεψη στον οικείο Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. ΤΖΗΜΑ Γεώργιο.

 Κατά τη συνάντηση ο κύριος Διευθυντής συνεχάρη το Προεδρείο για την επανεκλογή του στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσης, πραγματοποιώντας μαζί του εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας στον εν λόγο Νομό.

Παράλληλα η Ένωσή μας προχώρησε σε παράδοση μονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για σύγχρονες σταθερές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, της εταιρίας  DELL, απόλυτα συμβατές με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για χρήση τους στο σύστημα Police On Line (P.O.L.). τις οποίες έχει εξασφαλίσει η Ένωσή μας μέσω χορηγίας - δωρεάς, προκειμένου να διανείμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μας, προς κάλυψη αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών.

Η Ένωσή μας επιδεικνύοντας σεβασμό, υπευθυνότητα και με γνώμονα πρωτίστως την βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των μελών της συνεχίζει τις εθιμοτυπικές επισκέψεις σε αστυνομικές υπηρεσίες τις περιφέρειάς μας.


Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network