Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αρ. Πρωτ.: 90/2021                     Θεσσαλονίκη, 14 Δεκεμβρίου 2021


Θέμα: «Αποτελέσματα αρχαιρεσιών της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας »


Κατά το τριήμερο 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν, για πρώτη φορά με ηλεκτρονικά μέσα, οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοφανή συμμετοχή που έφτασε το 98,4 % του συνόλου των μελών της Ένωσης, ήτοι 2.119 μέλη.

Κατά την εκλογική διαδικασία αναδείχτηκε πρώτος, ο συνδυασμός “ΕΣΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας” που εκπροσωπεί το προεδρείο της Ένωσης, ο οποίος έλαβε 1642 ψήφους, ποσοστό που αγγίζει το 80%, καταλαμβάνοντας τις 9 από τις 11 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και εκλέγοντας 41 αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης, συνδυασμός αποσπά τέτοια συντριπτικά ποσοστά, γεγονός που καταδεικνύει περίτρανα την ανάγκη για ενότητα και συλλογικότητα, αξίες που το παρόν προεδρείο προασπίζεται από το έτος 2015 που ανέλαβε για πρώτη φορά την διοίκηση της Ένωσης.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης, εντός (1) μηνός από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, με πρωτοβουλία του πλειοψηφήσαντος συμβούλου του συνδυασμού που έλαβε τις περισσότερες ψήφους, ήτοι του κ. Ψαρογιάννη Ιωάννη (προέδρου της Ένωσης) του συνδυασμού “ΕΣΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας”, θα προσέλθουν οι εκλεγέντες προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Αγαπητοί συνάδελφοι, η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της για την αθρόα συμμετοχή τους στις πρόσφατες εκλογικές της διαδικασίες, τόσο των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των συλλογικών της οργάνων, όσο και της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης. Η στήριξή σας δεν μας καθησυχάζει αλλά μας οπλίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και διάθεση για προσφορά.   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματές Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Συνάντηση του προεδρείου μας με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμούΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network