Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας στη Δ.Α. ΚιλκίςΤην Πέμπτη 11-2-2016 το Προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε επίσκεψη στη Δ.Α. Κιλκίς, όπου και συναντήθηκε με το Δ/ντη της Δ/νσης Αστυνομίας Κιλκίς Α/Δ Κο ΜΠΟΛΟ Ηλία, προκειμένου να υπάρξει μία αμφίδρομη ενημέρωση και επιπρόσθετα να γνωστοποιήσουμε στην τοπική ηγεσία τις δυσχέρειες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες οι Διοικήσεις Αξιωματικών του Νομού αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Προσωπικό.
Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ιδίως από το μεγάλο αριθμό των Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και σε ορισμένες περιπτώσεις αποκόπτονται από τα πλαίσια στα οποία πρέπει να δραστηριοποιούνται, δημιουργώντας έτσι επιπρόσθετα προβλήματα σε ολόκληρη την αστυνομική δύναμη του Νομού Κιλκίς.
Επιπρόσθετα, συζητήθηκε το θέμα των συνεχόμενων αποσπάσεων των αξιωματικών αλλά και του υπολοίπου προσωπικού στη Δ.Α. Κιλκίς και τονίσαμε πως σε κάθε περίπτωση η όποια προσπάθεια επίλυσης των οποιονδήποτε προβλημάτων που δημιουργούνται καθημερινά, ανεξάρτητα από την φύση τους, θα πρέπει να διέπεται από τις αρχές της χρηστής διοίκησης.
Οφείλουμε να επισημάνουμε το θετικό κλίμα, στο οποίο διεξήχθη η συνάντηση, αλλά και την ανταπόκριση, όπως απεδείχθη, από την τοπική ηγεσία για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων με την επανεξέταση παράλληλα των κοινωνικών και υπηρεσιακών κριτηρίων που λαμβάνονται υπόψη για τις μετακινήσεις του προσωπικού.
Η Ένωσή μας θα είναι αρωγός σε κάθε θετική προσπάθεια, που ως στόχο θα έχει την κατεύθυνση επίλυσης των τοπικών προβλημάτων.ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Ένωσής μας

Τελετή Ορκωμοσίας των 1ετών Δοκίμων Υπαστυνόμων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Ανακοίνωση της Ένωσής μας σχετικά με το ζήτημα υπαγωγής της Ο.Ε.Α. Κρήτης στην Ε.Κ.Α.Μ.

Επίσκεψη της Ένωσής μας στα Κεντρικά Ιατρεία Θεσσαλονίκης – Παράδοση ηλεκτρικής συσκευήςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network