Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης με την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Αντωνίου Μαρία.

Αριθμ.Πρωτ.: 17/2021                                     Θεσσαλονίκη  18  Μαρτίου 2021 


Θέμα: «Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης με την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Αντωνίου Μαρία».


Μέλη του προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησαν συνάντηση με την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Αντωνίου Μαρία, στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Κατά τη συνάντηση θέσαμε μία σειρά βασικών ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας και το αστυνομικό προσωπικό της περιφέρειάς μας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο όπου η αστυνομία καλείται να αντεπεξέλθει υπό αντίξοες συνθήκες σε πλήθος προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Από την κρίση στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, την αντιμετώπιση της πανδημίας με το βάρος της τήρησης των περιοριστικών μέτρων, όπου η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει ανελλιπώς να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με υπερεργασία του προσωπικού και ανακλήσεις αδειών, οδηγηθήκαμε σήμερα να αποτελούμε το εξιλαστήριο θύμα, πλέοντας ανάμεσα στις συμπληγάδες κοινωνικών ιδεοληψιών και σε κυβερνητικές πολιτικές αποφάσεις.

Στην κα Αντωνίου, ως επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στην πόλη μας, εκφράσαμε την έντονη δυσαρέσκεια εκ μέρους του συνόλου του αστυνομικού προσωπικού έναντι της πολιτείας και ειδικότερα της κυβέρνησης, καθώς, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι Έλληνες αστυνομικοί στέκονται με ζήλο και αυταπάρνηση στο ύψος των περιστάσεων, η πολιτεία δεν έχει προβεί σε ουδεμία έμπρακτη και ουσιαστική αναγνώριση του έργου τους, που αναμφίβολα, ειδικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ζωτικής σημασίας.


Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους

Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην 23η Ετήσια Συνέλευση της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Ασφαλείας ΘεσσαλονίκηςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network