Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

’Εθυμοτυπικές επισκέψεις της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας



’ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ‘’
Την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε από το Προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο του κ. Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος , Αντιστράτηγου ΣΟΦΙΟΥ Δημήτριου .
Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν και δύο μέλη του Δ.Σ. της Π.ΟΑΞΙ.Α .
Ο κ. Επιθεωρητής , αφού πρώτα συνεχάρη το Προεδρείο για την εκλογή του , συνέστησε η λειτουργία της Ενώσεως να διέπεται από βασικές αρχές όπως η υπευθυνότητα και η αντικειμενικότητα . Στην Πρώτη μας αυτή επίσκεψη , έγινε συζήτηση για την ανανέωση του γραφείου της Ένωσης , με ζητούμενο την άμεση και καθημερινή εξυπηρέτηση των μελών μας . Επιπροσθέτως , συζητήθηκαν θέματα τα οποία απασχολούν διαχρονικά το σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας . Ένα από αυτά είναι και η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής και ποιο συγκεκριμένα οχημάτων , η οποία μαστίζει τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. αλλά και της Γ.Α.Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας .
Το Προεδρείο Ένωσης μας , το οποία παρακολουθεί στενά το ανωτέρω θέμα , αιτήθηκε ώστε οχήματα { σε αριθμό άνω των τριάντα (30) } , τα οποία έχουν κατασχεθεί από Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα από Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας , αφού εγκριθεί η κυκλοφορία τους από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης , στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη , στάδιο στο οποίο βρίσκεται τώρα η διαδικασία , να κατανεμηθούν ορθολογικά σε όλες ανεξαρτήτως τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας τόσο της Γ.Α.Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας , όσο και της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης . Με τον τρόπο αυτό θα καλυφθεί τουλάχιστον ένα μέρος από τις τεράστιες ανάγκες όλων των Υπηρεσιών . Ο κ. Επιθεωρητής έδειξε απόλυτη κατανόηση και ζήτησε από το Προεδρείο , την συνέχιση της παρακολούθησης του θέματος ώστε να ικανοποιηθεί πλήρως το αίτημα .
- Ακολούθως το Προεδρείο επισκέφθηκε τον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης , Υποστράτηγο ΜΩΥΣΙΔΗ Βασίλειο . Ο κ. Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης , με την σειρά του , συνεχάρη το Προεδρείο για την εκλογή του , αναφέροντας ότι εκλέχθηκαν σε μια δύσκολη περίοδο τόσο για την Αστυνομία όσο και για την κοινωνία και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δύσκολα προβλήματα στα οποία θα είναι και αυτός αρωγός και συμπαραστάτης όπως πάντοτε έπραττε .
- Το Προεδρείο από την πλευρά του εξέφρασε την κατανόηση του για το δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί παρά τις διάφορες κατηγορίες και επικρίσεις τις οποίες δέχεται κατά καιρούς .Επίσης από την πλευρά του Προεδρείου ζητήθηκε μια εκ νέου συνάντηση ώστε αναλυτικότερα να τεθούν θέματα τας οποία διαχρονικά προβληματίζουν τους συναδέλφους , ώστε να εξευρεθούν πραγματικές λύσεις .



ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

29ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. – Συγκρότηση σε σώμα νέου Δ.Σ.

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network