Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ανακοίνωση με αφορφή επίσκεψη εκπροσώπων την Ε.Α.Υ.Ν.Θ. στο Τ.Α. Πυλαίας



Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη εκπροσώπων της πρωτοβάθμιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσσαλονίκης στο Τ.Α. Πυλαίας και της σχετικής ανακοίνωσής της, αναφορικά με τη μείωση του Αστυνομικού προσωπικού και την αύξηση των οφειλόμενων ημερησίων αναπαύσεων, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τη διοίκηση για την επικρατούσα κατάσταση, οφείλουμε, κατόπιν σχετικής έρευνας, να τοποθετηθούμε απέναντι στο περιεχόμενο της σχετικής ανακοίνωσης γνωστοποιώντας ότι η δύναμη του προσωπικού, στο συγκεκριμένο Τμήμα Ασφαλείας, μειώθηκε σταδιακά, από το καλοκαίρι του 2015 έως και σήμερα, κατά δέκα συνολικά άτομα ( αναρρωτικές άδειες, άδειες ανατροφής, αποσπάσεις κ.α. ), γεγονός που δεν οφείλεται σε κανέναν τρόπο διοίκησης ή επιλογής του διοικούντα Αξιωματικού.

Είναι γνωστό ότι οι διοικούντες Αξιωματικοί στη Γ.Α.Δ.Θ., επίπεδου τμήματος, βρίσκονται, πολλές φορές, στη δυσάρεστη θέση να καλούνται να αντιμετωπίσουν όλα τα ανακύπτοντα θέματα, ένεκα των τακτικών - εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών που δημιουργούνται λόγω των ιδιαίτερων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που βιώνει η χώρα κατά περιόδους ( μετακινήσεις προσωπικού λόγω προσφυγικού ζητήματος, εκδηλώσεις, εγκληματικότητα κ.τ.λ. ), με το ήδη υπάρχον διατιθέμενο προσωπικό, έχοντας ως στόχο την καλύτερη ανταπόκριση στα καθήκοντά τους, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Ως προς τις μετακινήσεις του Αστυνομικού προσωπικού, που πραγματοποιούνται την περίοδο των μεταθέσεων, είναι επίσης γνωστό ότι αυτές καθορίζονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις και τους κανονισμούς του σώματος και δε μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνεται λόγος για «εγκατάλειψη» μίας Υπηρεσίας από το Αστυνομικό προσωπικό, λόγω επιλογών της Διοίκησης.



ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network