Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Ένωσή μας δίπλα στους συναδέλφους, στις Καστανιές Έβρου.

Αριθμ. Πρωτ.: 14/2020                    Θεσσαλονίκη, 2 Μαρτίου 2020


Θέμα: «Η Ένωσή μας δίπλα στους συναδέλφους, στις Καστανιές Έβρου». 


Η Ένωσή μας στις Καστανιές Έβρου, δίπλα στους συναδέλφους που τις δύσκολες αυτές ώρες σηκώνουν στις πλάτες τους το βάρος της προάσπισης των εθνικών συνόρων.


Από την Παρασκευή, Ειδικές Αστυνομικές δυνάμεις από την Δ.Α.Ε. Θεσσαλονίκης (ΥΑΤ & ΥΜΕΤ), ΕΚΑΜ, Κ9 αλλά και διμοιρίες υποστήριξης από την Πιερία, Ημαθία, Κιλκίς, Σέρρες, Πέλλα και από πολλούς άλλους νομούς της χώρας επιχειρούν κατά μήκος της μεθοριακής γραμμής του Έβρου.


Ταυτόχρονα, από την τουρκική πλευρά των συνόρων συνεχίζουν να συρρέουν, κατά χιλιάδες, ομάδες αλλοδαπών που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα, πετώντας πέτρες, καδρόνια και φλεγόμενα υλικά στις αστυνομικές δυνάμεις.


Οι συνάδελφοι που επιχειρούν στην περιοχή, επιδίδονται για ακόμη μία φορά σε πραγματική μάχη. Με αυταπάρνηση και υπερηφάνεια -στην πρώτη γραμμή- επιτελούν το καθήκον τους, να διασφαλίσουν το απαραβίαστο των ελληνικών συνόρων, τιμώντας τον όρκο τους και την αποστολή τους, αψηφώντας τον κίνδυνο και την κόπωση των προηγούμενων ημερών.


Η Ένωσή μας, στέλνει ενωτικό μήνυμα: Είναι επιτακτική ανάγκη, όλοι μας, να σταθούμε δίπλα στους συναδέλφους μας αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις που δίνουν τη μάχη, στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η Πατρίδα.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση αριθμού προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου στην 87η ΔΕΘ για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network