Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δωρεάν φροντιστηριακή υποστήριξη για τους Ανθυπαστυνόμους - μέλη της Ένωσής μας, στο μάθημα της Έκθεσης ιδεών.

Αριθμ. Πρωτ.: 11/2020                    Θεσσαλονίκη, 13 Φεβρουαρίου 2020


Θέμα: «Δωρεάν φροντιστηριακή υποστήριξη για τους Ανθυπαστυνόμους - μέλη της Ένωσής μας, στο μάθημα της Έκθεσης ιδεών ».


Η Ένωσή μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι εξασφάλισε συνεργασία με Φιλόλογο, καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας  -απόφοιτο του Α.Π.Θ.-  προκειμένου να παράσχει ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένη φροντιστηριακή υποστήριξη στο μάθημα της «Έκθεσης ιδεών», για τους Ανθυπαστυνόμους - μέλη μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) τον ερχόμενο Μάιο.


Οι Ανθυπαστυνόμοι αποτελούν αδιαμφισβήτητα θεμέλιο λίθο των Υπηρεσιών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται, ως επί το πλείστον, για έμπειρους, αστυνομικά και προανακριτικά, συναδέλφους που κατέχουν καίριες και υπεύθυνες θέσεις. Εκτελούν καθήκοντα ως προϊστάμενοι Γραμματειών, Αξιωματικοί Υπηρεσίας, επικεφαλής επιχειρησιακών ομάδων που μάχονται καθημερινά στο πεζοδρόμιο και ενίοτε εκτελούν ακόμη και καθήκοντα Υποδιοικητή. Αποψη μας είναι ότι οι κατέχοντες τον εν λόγω βαθμό αποτελούν μία αδικημένη κατηγορία αστυνομικού προσωπικού καθώς η “ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ” τούς συμπεριφέρεται, κατά το δοκούν, άλλοτε ως αξιωματικούς και άλλοτε ως χαμηλόβαθμο προσωπικό.


Η Ένωσή μας ανέλαβε αυτή τη πρωτοβουλία, επιδιώκοντας να επιβραβεύσει και παράλληλα να ενισχύσει την προσπάθεια των συναδέλφων για επαγγελματική κατάρτιση και βαθμολογική ανέλιξη στις τάξεις του Σώματος.


Η ενέργεια αυτή αποτελεί την αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών από την Ένωσής μας, προς ενίσχυση αυτής της ομάδας συναδέλφων (Ανθυπαστυνόμων) που θεωρούμε ότι έχει παραγκωνιστεί και μέλημα μας αποτελεί να αποκατασταθούν οι εις βάρος τους αδικίες.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν -πρωινές ώρες- με τα γραφεία της Ένωσης, τηλ. 2310-388086  (Μοναστηρίου 326, 5ος όροφος)προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή έτσι ώστε να οργανωθούν και να δημιουργηθούν έγκαιρα τα τμήματα.


Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Τρίτη 25-02-2020. 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση αριθμού προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου στην 87η ΔΕΘ για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network