Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Αστυνομικών Ε.Α. νομού Θεσσαλονίκης & Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τ.Δ. Θεσσαλονίκης



.

Αριθμ. Πρωτ.: 03/2020                    Θεσσαλονίκη,  22 Ιανουαρίου 2020 


Θέμα: « Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Αστυνομικών Ε.Α. νομού Θεσσαλονίκης & Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τ.Δ. Θεσσαλονίκης».


Την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης και από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Θεσσαλονίκης η από κοινού Ετήσια Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.


Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Επιθεωρητής Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κων/νος, μαζί με ανώτατους και ανώτερους Αξιωματικούς της Γ.Α.Δ.Θ, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αστυνομικών κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΨΑΡΩΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, ο  Γ. Γραμματέας κ. ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος, ο ΑΆ Αντιπρόεδρος κ. ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ Σταύρος και ο Ταμίας της Ένωσης κ. ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ Λάζαρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσ/νίκης κ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος και άλλοι εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων.


Η Ένωσή μας εκφράζει τα συγχαρητήρια της για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και εύχεται στις ενώσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Αστυνομικών ε.α. ν. Θεσσαλονίκης, να συνεχίζουν με την ίδια δυναμικότητα να εκπροσωπούν επάξια τους συναδέλφους.  


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network