Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δωρεάν διαμονή, σε χειμερινά θέρετρα, για τα μέλη της Ένωσης και τις οικογένειές τους.

Αριθμ.πρωτ. 85/2019                       Θεσσαλονίκη 18 Οκτωβρίου 2019 


Θέμα: «Δωρεάν διαμονή, σε χειμερινά θέρετρα, για τα μέλη της Ένωσης και τις οικογένειές τους».


H Ένωσή μας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ διαμονής με πρωινό και εξτρά παροχές για τα μέλη της, σε δύο κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς, στο παραδοσιακό ορεινό χωριό, Παλαιός Αγιος Παντελεήμονας του Νομού Πιερίας και στο ακριτικό Αγκιστρο του Νομού Σερρών, για τις χρονικές περιόδους από 5 έως 20 Δεκεμβρίου και από 15 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου. 


Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη της Ένωσης και τις οικογένειές τους, Δωρεάν διαμονής με πρωινό, στα παρακάτω χειμερινά θέρετρα:


- Για την χρονική περίοδο από 15 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2020 στον παραδοσιακό ξενώνα Αγνάντι που βρίσκεται στον Παλαιό Αγιο Παντελεήμονα του Νομού Πιερίας, ένα παραδοσιακό οικισμό στους πρόποδες του Ολύμπου σε υψόμετρο 440 μέτρων. Το Hotel “Αγνάντι” είναι ένα συγκρότημα με πλήρως εξοπλισμένα και παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια, εστιατόριο και υπηρεσίες SPA(saouna, hammamκαι πισίνα με υδρομασάζ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πετρόχτιστο χώρο με τζάκι), οι οποίες ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ στο πακέτο παροχών που εξασφαλίσαμε για τα μέλη μας.


- Για την χρονική περίοδο από 5 έως 20 Δεκεμβρίου 2019 στο Hotel Αγκιστρο που βρίσκεται στο ομώνυμο ακριτικό χωρίο του Νομού Σερρών με το ξακουστό και θεραπευτικό Βυζαντινό χαμάμ του Αγκίστρου, το καλύτερο φυσικό spa της Ευρώπης, η επίσκεψη στο οποία ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ στο πακέτο παροχών που εξασφαλίσαμε για τα μέλη μας.


Η εν λόγω παροχή αφορά αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης για τις χειμερινές περιόδους που προαναφέρονται.


Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από την Δευτέρα 21-10-2019, πρωινές ώρες, να επικοινωνούν με το γραφείο της Ένωσης, τηλ. 2310 388 086.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση αριθμού προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου στην 87η ΔΕΘ για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network