Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παραχώρηση Κατασκηνώσεων στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για τα παιδιά των μελών μας – Έναρξη εγγραφών.

Αριθ. Πρωτ.: 42/2019  Θεσσαλονίκη-Κομοτηνή, 09  Ιουλίου 2019


ΘΕΜΑ : «Παραχώρηση Κατασκηνώσεων στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για τη φιλοξενία παιδιών των μελών των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Έναρξη εγγραφών»


 

Οι Ενώσεις μας, Αξιωματικών Ελλ. Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πιστές στις δεσμεύσεις τους για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, εξασφάλισαν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για τα παιδιά των μελών τους, τη δωρεάν παραχώρηση θέσεων στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

                                                              
Ειδικότερα, το πρόγραμμα που εξασφαλίσαμε αφορά την περίοδο από 01η Αυγούστου 2019 έως 10η Αυγούστου 2019,  για παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών, ενώ η διαδικασία εγγραφής θα έχει ως εξής : Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, αφού έρθουν αρχικά σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας από ώρες 09:00΄–14:00΄ καθημερινά (Τηλέφωνο γραφείου 2310-388086 για τα μέλη της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας και κιν. 6944898800 κ. Δραγουδάκης Αναστάσιος για τα μέλη της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης),  για τη δήλωση συμμετοχής των παιδιών τους, στη συνέχεια θα συμπληρώνουν τα επισυναπτόμενα στην παρούσα ανακοίνωση αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δύο έντυπα) και ακολούθως θα εφοδιάζονται με βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα.


Με την ολοκλήρωση των δικαιολογητικών, θα μας αποστέλλουν αυτά (κατόπιν επικοινωνίας μας) για την αμεσότερη συγκέντρωση τους, με καταληκτική ημερομηνία την 20/07/2019. Για τη συμμετοχή θα απαιτηθεί το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ, ανά τέκνο, το οποίο θα καλύψουν οι Ενώσεις μας (εφόσον το κόστος των συνολικών αιτήσεων είναι συμβατό του φετινού προϋπολογισμού), ενώ τα παιδιά πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών δε θα πληρώσουν καθόλου τη συμμετοχή.

Διευκρινίζεται, για την ιατρική βεβαίωση, ότι αυτή πρέπει να αναφέρει την κατάσταση της υγείας του παιδιού, τον εμβολιασμό του, από τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λ.π.)

Σκοπός των ενώσεών μας είναι η συνέχιση σημαντικών παροχών για τα μέλη μας, πάντοτε στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης και ελάφρυνσης των επιβαρυμένων οικογενειακών προϋπολογισμών τους.

Για τα Δ.Σ.

Για την Ε.Α.Κ.Μ. Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι. Γεν.Γραμματέας Γιαρισκάνης Π.

Για την Ε.Α.Α.Μ.Θ. Πρόεδρος Δραγουδάκης Αν. Γεν.Γραμματέας Παπαθεμελής Αγ.


Κατεβάστε εδώ τα έντυπα:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση αριθμού προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου στην 87η ΔΕΘ για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network