Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δωρεάν εισιτήρια για τα μέλη μας, στην “Stand up comedy” παράσταση “Hello ΚΗΤΗ” με τους Δημήτρη Σταρόβα και Στάθη Παναγιωτόπουλο



.

Αριθμ.πρωτ.: 24/2019          Θεσσαλονίκη 20 Μαΐου 2019


ΘΕΜΑ: «Δωρεάν εισιτήρια για τα μέλη μας, στην “Stand up comedy” παράσταση “Hello ΚΗΤΗ” με τους Δημήτρη Σταρόβα και Στάθη Παναγιωτόπουλο»


 


Η Ένωσή μας ανακοινώνει την εξασφάλιση, για τα μέλη της, αριθμού εισιτηρίων, για την “Stand up comedy” παράσταση “Hello ΚΗΤΗ”, που έρχεται στην Θεσσαλονίκη για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. στο Θέατρο «Κολοσσαίον» (Λ. Βασιλίσσης Όλγας 150 Θεσσαλονίκη).


« Ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δύο φίλοι με… ειδικό βάρος, έρχονται από τα παλιά για μία μοναδική παράσταση στις 24 Μαΐου στο Θέατρο Κολοσσαίον.


Μετά από δεκάδες εμφανίσεις με χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα, τα δύο ιερά τέρατα (ή απλώς τέρατα…) του παγκοσμίου χιούμορ ανεβαίνουν στη θεατρική σκηνή για να κάνουν Stand-upcomedy, να παίξουν μουσική, να τραγουδήσουν, να διηγηθούν αστείες ιστορίες και να παίξουν με το κοινό. Δεν χρειάζεται άλλη περιγραφή, η κάθε βραδιά είναι τόσο απρόβλεπτη…  Η μόνη εγγύηση είναι το άφθονο γέλιο! »


Τα μέλη μας μπορούν να προμηθεύονται ΔΩΡΕΑΝ διπλά εισιτήρια, από το γραφείο της Ένωσης μας, μοναστηριού αρ. 326, 5ος όροφος ή να επικοινωνούν για την κράτηση στο τηλέφωνο 2310-388086 (καθημερινά 09:00 - 14:00).


Τα εισιτήρια αφορούν την μία μοναδική παράσταση στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 9:00 μ.μ., στο Θέατρο Κολοσσαίον και θα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας τιμά τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος Αστυνομικών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network