Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Eγκαινιάστηκε το πλήρως ανανεωμένο και εξoπλισμένo Γυμναστήριο της Δ.A.E.Θ.



.

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου, τα εγκαίνια του νέου Γυμναστήριου της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην έδρα τις υπηρεσίας επί της οδού Κατσιμίδη 8.


Ο χώρος ανακαινίστηκε κι εξοπλίστηκε  πλήρως  με όλα τα σύγχρονα όργανα εκγύμνασης και ενδυνάμωσης, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες άθλησης των ασκουμένων.


Αξίζει να σημειωθεί πως με την υπΆ αρ. 153493 απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του ανωτέρου Γυμναστηρίου, ώστε να λειτουργεί νόμιμα σύμφωνα  με τις διατάξεις του Π.Δ 219/2006 (Περί καθορισμού των όρων και των προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας Γυμναστηρίων).


Το εγχείρημα έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς κατά τη διάρκεια λειτουργίας τού Γυμναστηρίου, εκτός από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων δίνεται η δυνατότητα χρήσης του χώρου σε όλους τους Ένστολους που υπηρετούν σε υπηρεσίες και διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής  Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.


Χαιρετισμό απηύθυνε, o διευθυντής της Δ.Α.Ε.Θ ταξίαρχος κ. Γεώργιος Δούβαλης ο οποίος απο την πλευρά του τόνισε πως είναι μια συλλογική προσπάθεια και ευχάριστησε όλους, όσοι συνέβαλαν να υλοποηθεί.


Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων εκπροσωπόντας, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο υποστράτηγος κ. Αβραάμ Αιβαζίδης, το Πυροσβεστικό Σώμα ο διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αρχιπύραρχος κ. Δημήτριος Κοντογιάνης, την Ε.Α.Υ.Θ ο κ. Χατζόπουλος Γεώργιος, την Π.Ο.Α.Σ.Υ ο κ. Δαγκλής Δημήτριος, την Ε.Α.Κ.Μ ο κ. Πέτρος Γιαρισκάνης, τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης ο κ. Ακριτίδης Δημήτριος, το σύνδεσμο Αποστράτων Χωρ/κής και Ελληνικής Αστυνομίας Ν.Θεσσαλονίκη ο κ. Χρήστος Ιωαννίδης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής της Υ.Α.Τ Α/Υ κ Κατσούφης Γεώργιος, ο υποδιοικητής της Υ.Μ.Ε.Τ Α/Υ κ. Πετρίδης Χρήστος, ο διοικητής του Επιτελείου της Δ.Α.Ε.Θ Α/Β κ. Ζόγκας Αθανάσιος, οι Αξιωματικοί της Δ.Α.Ε.Θ Α/Α κ Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Υ/Α Κατσίμπρας Βασίλειος, Υ/Α Ματαφτσής Γεώργιος, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης ΛαθρομετανάστευσηςΝομού Θεσσαλονίκης, καθώς και πλήθος  αστυνομικών.


 Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, που στηρίζουν έμπρακτα όλες τις δράσεις μας.


πηγή policenet.gr








ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network