Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Αριθμ.πρωτ.: 18/2019    Θεσσαλονίκη 20 Απριλίου 2019 


Θέμα: «Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο ».


Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, το προεδρείο της Ένωσής μας, σε εγκάρδιο και δημιουργικό κλίμα, συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο. Στην συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης και ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, Υποστράτηγος κ. Στυλιανός Βολυράκης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Αστυνομική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα την Θεσσαλονίκη. Επίσης, γνωστοποιήσαμε στον κ. Αρχηγό, υπηρεσιακά προβλήματα, που, λόγω του θεσμικού μας ρόλου, μας μεταφέρονται καθημερινά από τα μέλη μας και κυρίως από Αξιωματικούς - Διοικητές Υπηρεσιών, στα οποία καλούνται, τις περισσότερες φόρες πέραν των δυνατοτήτων των Υπηρεσιών τους, να δώσουν άμεσα λύσεις. 


Ο κ. Αρχηγός δήλωσε ρητώς τη βούλησή του για άμεση επίλυση των προβλημάτων που του τέθηκαν, ενώ παράλληλα, μας προκάλεσε θετική εντύπωση η πρόθεσή του να προχωρήσει, για ορισμένα εξ´αυτών, σε άμεση έκδοση σχετικής διαταγής με αποσαφηνιστικό χαρακτήρα. 


Είναι μεγάλη χαρά μας που στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συναντούμε  «ευήκοα ώτα», πρόθυμα να αφουγκραστούν τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συναδέλφων, όπως αυτά ανακύπτουν στην υπηρεσιακή καθημερινότητα.


 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Η Ένωσή μας στην εκδήλωση του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδoχείων Χαλκιδικής

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας ΘεσσαλονίκηςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network