Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσής μας και Αντιπροσώπων με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγο κο ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ Μιλτιάδη



.

Αριθμ.Πρωτ.: 14/2019   Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2019


Θέμα: « Συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσής μας και Αντιπροσώπων με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγο κο ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ Μιλτιάδη ».


Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας, μαζί με αντιπροσώπους της στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α., από τους νομούς Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς και Πιερίας, πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 21/03/2019, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο κο ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ Μιλτιάδη.         


Από μέρους μας, αφού ευχηθήκαμε στον κ. Γενικό καλή επιτυχία στη συνέχιση των καθηκόντων του, εκφράζοντας παράλληλα και την απόλυτη ικανοποίησή μας για τον τρόπο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, κατά την αντιμετώπιση ορισμένων έκτακτων καταστάσεων, αναφερθήκαμε σε ζητήματα καθημερινότητας και ιδίως σε δυσκολίες, που προέκυψαν σε ορισμένους νομούς, κατά την εφαρμογή του σχεδίου εμφανούς αστυνόμευσης. Επίσης κατά τη διάρκεια τη συνάντησης οι αντιπρόσωποί μας είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζόμενων αστυνομικών, αλλά και τη βελτίωση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών της περιφέρειας. Μεταξύ άλλων, έγινε λόγος από όλους για ελλείψεις σε εξοπλισμό και οχήματα, ενώ ειδικά για το νομό του Κιλκίς, κατατέθηκαν από την αντιπρόσωπό μας προτάσεις για την αποφυγή των καθημερινών μεταγωγών από το Τ.Σ.Φ. Παιονίας  στη Δ/νση Αστυνομίας Κιλκίς για τη λήψη αποτυπωμάτων κ.ο.κ.  των συλληφθέντων μη νόμιμων μεταναστών.


Ο κ. Γενικός, αναφέρθηκε στην ουσιαστική παρουσία της Ένωσής μας δηλώνοντας ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, προκειμένου να βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο οι συνθήκες εργασίας των αστυνομικών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Εξήρε το έργο των διοικούντων και του προσωπικού, τονίζοντας τον επαγγελματισμό και τη μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλουν, δηλώνοντας ότι θα είναι αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες. Ακόμη ανέφερε ότι θα δοθούν αναλώσιμα υλικά, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε νομού, ενώ με το ίδιο κριτήριο θα πραγματοποιηθεί και η κατανομή των νέων περιπολικών οχημάτων, που προμηθεύτηκαν μέσω ΕΣΠΑ και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.          


Η Ένωσή μας συνεχίζει τις εθιμοτυπικές επισκέψεις με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των μελών μας, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα έναντι των συναδέλφων μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος


 


 





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network