Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις δράσεις των Υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αριθ. Πρωτ.: 37     Θεσσαλονίκη 13 Ιουλίου 2018


ΘΕΜΑ : Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας για τις δράσεις Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια στους Διευθυντές των αντίστοιχων Διευθύνσεων, στους προϊσταμένους  και στο λοιπό προσωπικό των εν λόγω Υπηρεσιών, για τις στοχευμένες δράσεις τους στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, για την καταπολέμηση της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα, στις 20/6/2018, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου συνέλαβαν τρεις γυναίκες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση κάνναβης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,5 κιλά κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς επίσης και νάιλον τεμάχια για την συσκευασία της κάνναβης.


Στις 25/6/2018, Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς,  για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχή της Πέλλας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 90 κιλά κάνναβης, δενδρύλλια , 105 ναρκωτικά δισκία, καθώς επίσης ηλεκτρονική ζυγαριά και νάιλον τεμάχια για την συσκευασία της κάνναβης.


Σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, την ίδια ημέρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη ένας αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 κιλά κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά.


Στις 25 και 26 Ιουνίου 2018, σε εκτεταμένη επιχείρηση Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, στις Σέρρες και την Θεσσαλονίκη, εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση με δραστηριότητα την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στην ανωτέρω επιχείρηση συνελήφθησαν συνολικά 24 άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 κιλά κάνναβης, 27 δενδρύλλια, 12.000 ευρώ, καθώς επίσης  ηλεκτρονικές  ζυγαριές και νάιλον τεμάχια για την συσκευασία της κάνναβης.


Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τις σχηματισθείσες σε βάρους τους δικογραφίες στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.


Οι επιτυχίες αυτές στην Κεντρική Μακεδονία, οι οποίες εντάσσονται στο έτος κατά των ναρκωτικών, καταδεικνύουν ότι παρά τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας και τους συναδέλφους, το προσωπικό και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας εργάζονται με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, με μοναδικό σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης


Γεν.Γραμματέας Καμούρας Κλέαρχος

 

 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επιστολή Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την εκλογική αποζημίωση των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου

Δωρεάν Ετήσιες Συνδρομές στη ΝΟΜΟΠΑΙΔΕΙΑ για τα μέλη της Ένωσής μας

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς – Παράδοση επαγγελματικών επίπλων γραφείουΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network