Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνδιοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης από την Ένωση μας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πανοράματος



.Αριθ. Πρωτ.: 32     Θεσσαλονίκη 13 Ιουνίου 2018


ΘΕΜΑ : Συνδιοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης από την Ένωση Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Πανοράματος.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα “Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο για παιδιά“, που έλαβε χώρα το Σαββάτο 09 Ιουνίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα «ΛΙΤΣΑ ΦΩΚΙΔΗ», του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Πανοράματος. Η ημερίδα, που είχε ως στόχο την ενημέρωση των γονέων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, διοργανώθηκε από την Ένωσή μας και τους συλλόγους των Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Πανοράματος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Υποδ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.



Στην ημερίδα ενημέρωσης παρευρέθηκαν o προϊστάμενος της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, Α/Υ κος ΧΑΛΚΙΑΣ Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Α/Β¶  κος ΤΣΙΤΣΟΓΛΟΥ Παναγιώτης, ανώτεροι αξιωματικοί, εκπρόσωποι του Δήμου Πανοράματος και γονείς των Δημοτικών σχολείων του ομώνυμου Δήμου. Ο πρόεδρος της Ένωσής μας, κατά το χαιρετισμό του, αφού ανέφερε την ανάγκη για την πραγματοποίηση τέτοιου είδους ενημερωτικών εκδηλώσεων, ευχαρίστησε τους συνδιοργάνωνες λέγοντας πως η Ένωσή μας θα είναι πάντα αρωγός σε ανάλογες πρωτοβουλίες. 



Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ο οποίος τόνισε τη σημασία του να αξιοποιείς τα οφέλη του διαδικτύου, αλλά πάντα με ασφάλεια λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί, δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα υπεύθυνης πλοήγησης. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στους τρόπους ασφαλής πλοήγησης για τα παιδιά, ενώ επίσης ανάλυσε τι είναι ο ψηφιακός εκφοβισμός (cyberbullying), αλλά και πώς μπορούν οι γονείς να διαχειριστούν τέτοια περιστατικά. Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκε, στον προϊστάμενο της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναμνηστικό ενθύμιο, ως ελάχιστη ευχαριστία για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρει η Υπηρεσία. 



Η Ένωσή μας, μέσα από τις δράσεις αυτές, αφενός μεν έχει ως σκοπό την παροχή ενημέρωσης στους πολίτες, αφετέρου δε την ανάδειξη του έργου των Υπηρεσιών του Σώματος.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


 


Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης


Ο Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλέαρχος  





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής μας με τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κούβελα Δημήτριο

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network