Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης ξιφών σε 32 νέους Υπαστυνόμους Β΄ στη Σχολή Μετεκπαίδευσης της ΕΛΑΣ στη Βέροια



Αριθ.πρωτ.:31                         Θεσσαλονίκη 8  Ιουνίου 2018


ΘΕΜΑ : « Τελετή Ορκωμοσίας Τριάντα δύο (32) Νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), Εκπαιδευτικού Έτους 2017 - 2018 ».


    Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη δια του Προέδρου της, μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., κο Αριστείδη Μπαρμπούτη, παρέστη, σήμερα 08-06-2018, στην τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης ξιφών των τριάντα δύο (32) νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), εκπαιδευτικού έτους 2017-2018, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πανόραμα Βέροιας.


   Στην τελετή, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος χοροστάτησε στη δοξολογία. Τα ξίφη στους νέους Υπαστυνόμους Β’ επέδωσε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά συνεπικουρούμενη από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο κο Νικόλαο Ζησιμόπουλο και τον Διοικητή της Σχολής, Αστυνομικό Διευθυντή κο Διονύσιο ΚΟΥΓΚΑ. Επίσης, παρέστησαν εκπρόσωποι των Τοπικών Πολιτικών Αρχών,  εκπρόσωποι των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών, εκπρόσωποι Φορέων του Νομού Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή, καθώς και συγγενείς των αποφοιτούντων Αξιωματικών.


   Ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής κος Διονύσιος Κούγκας, κατά την ομιλία του και μεταξύ άλλων επεσήμανε στους ορκισθέντες αξιωματικούς τη ρήση του Μπέρναντ Σω ¨Αν θεωρείς ότι η εκπαίδευση είναι δύσκολο απόκτημα, τότε δοκίμασε το αδιέξοδο της άγνοιας¨ και τους ζήτησε να την εκλάβουν ως συμβουλή.


   Να προχωρήσουν στην εκπλήρωση της αποστολής τους, με υπερηφάνεια, θάρρος, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και να είναι βέβαιοι ότι όχι μόνο θα πετύχουν αλλά και θα διακριθούν στον υπηρεσιακό τους στίβο.


    Η Ένωση μας εύχεται, στους νέους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς, καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο έργο τους.


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης


Ο Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλέαρχος 


 






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

29ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. – Συγκρότηση σε σώμα νέου Δ.Σ.

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network