Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο και τους βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Αδωνι Γεωργιάδη, Δημήτριο Κυριαζίδη και Αναστάσιο Δημοσχάκη



Αριθ. Πρωτ.: 38    Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2017


ΘΕΜΑ : «Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο και τους βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. ¶δωνι Γεωργιάδη, Δημήτριο Κυριαζίδη και Αναστάσιο Δημοσχάκη»


          Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2017, στα πλαίσια επισκέψεών του Αντιπροέδρου και των βουλευτών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Αδωνι Γεωργιάδη, Δημήτριο Κυριαζίδη και Αναστάσιο Δημοσχάκη, σε Υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας και ειδικότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στο Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου και στα Αστυνομικά Τμήματα Νεαπόλεως - Συκεών και Λευκού Πύργου, ο Πρόεδρος της Ένωσής Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Αριστείδη Μπαρμπούτη και το μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας και της Ένωσής μας, κ. Σταύρο Κουκουφίκη, πραγματοποίησαν παράλληλες επισκέψεις.


Στη συνάντηση με τους κ.κ. βουλευτές συζητήθηκαν μισθολογικά και εργασιακά ζητήματα, που απασχολούν έντονα τον κλάδο μας και έχουν αναδειχθεί όλο αυτό το διάστημα από την Ομοσπονδία και τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις. Έγινε λόγος για την επιμονή της Κυβέρνησης, ως προς τη μη εφαρμογή της απόφασης του Σ.τ.Ε., για τις αδικίες του νέου μισθολογίου, αλλά και τη κωλυσιεργία με την εξέλιξη των θεμάτων προαγωγών των Αξιωματικών Τ.Ε.Μ.Α. και υπαστυνόμων του Ν. 3686/2008.


            Οι κ.κ. βουλευτές δήλωσαν ότι οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε. πρέπει να γίνονται σεβαστές και πως όλα τα αιτήματα και οι προτάσεις για τη βελτίωση ενός Οργανισμού, θα πρέπει να εξετάζονται από κοινού με τους άμεσους ενδιαφερόμενους και να υλοποιούνται εφόσον δε θίγονται άλλοι στόχοι ζωτικής σημασίας. Επιπρόσθετα, ο κος Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό στο θεσμικό της ρόλο και στην κρίσιμη αποστολή της, η οποία είναι η ασφάλεια των πολιτών, καθώς έτσι θα κατορθώσει και ο ίδιος ο οργανισμός να εκπληρώσει αυτήν την αποστολή. Στη συνέχεια, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αστυνόμευση, το προσωπικό και τις ελλείψεις στις υλικοτεχνικές υποδομές. Ιδίως, στο Α.Τ. Λευκού Πύργου τονίστηκε η υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι Αστυνομικοί, μετά τη συνένωση των τριών Τμημάτων σε ένα, ώστε να επιτελούν με τον καλύτερο τρόπο το καθήκον τους, έχοντας βέβαια γιΆ αυτό την αρωγή και στήριξη της τοπικής ηγεσίας. Επίσης, έγινε αναφορά στην προσωπική εργασία των Αστυνομικών η οποία, καλύπτοντας τα νομοθετικά κενά, εξασφάλισε την υλοποίηση της μετακόμισης.


            Για την αδιαπραγμάτευτη αξιοπρέπειά μας, η Ένωσή μας, μέσα από το θεσμικό της ρόλο, θα συνεχίσει να μεταφέρει και να καθιστά γνωστά, προς κάθε κατεύθυνση, τα προβλήματα του κλάδου μας.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network