Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τελετή εγκαινίων της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»



Αριθ. Πρωτ.: 20     Θεσσαλονίκη 31 Μαΐου 2017


ΘΕΜΑ : “ Τελετή εγκαινίων της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» ‘’


Την Τρίτη, 30 Μαΐου 2017, η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη δια του Προέδρου της, μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Μπαρμπούτη Αριστείδη, παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που πραγματοποίησε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κος Κωνσταντίνος Τσουβάλας στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κα Κόλλια – Τσαρουχά Μαρία και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κος Δημήτριος Αναγνωστάκης. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Γενικός Επ/της Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κος Δραγατάκης Χρήστος, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, εκπρόσωποι Τοπικών και Εισαγγελικών Αρχών.


Η έκθεση ζωγραφικής, “ Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών “, διοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία  «Συμμαχία για την Ελλάδα». Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας για την αποφυγή και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την καλλιέργεια οδικής παιδείας και συμπεριφοράς, από μικρή ακόμα ηλικία. Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τις παιδικές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, που θα βρίσκονται στο χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλέαρχος





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας τιμά τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος Αστυνομικών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network