Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τελετή εγκαινίων σκοπευτηρίου στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας



Αριθ. Πρωτ.: 13  Θεσσαλονίκη 19 Μαρτίου 2017


ΘΕΜΑ : ‘’ Τελετή εγκαινίων σκοπευτηρίου στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας ‘’.


Το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, το προεδρείο της Ένωσή μας, εκπροσωπούμενο δια του Προέδρου Ψαρογιάννη Ιωάννη και του Α’ Αντιπροέδρου Καλογερόπουλου Ανδρέα, μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Μπαρμπούτη Αριστείδη, παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του σύγχρονου κλειστού σκοπευτηρίου και της αίθουσας πραγματικών σεναρίων, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 18 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα Βέροιας.


Το σκοπευτήριο και η αίθουσα πραγματικών σεναρίων, κατασκευάστηκαν μετά από δωρεά του Προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου της εταιρίας «SOUKOSROBOTSABEE, κ. Κων/νου Σούκου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγος κ. Δραγατάκης, εκπρόσωποι των πολιτικών Αρχών της Ημαθίας και της Κεντρικής Μακεδονίας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κούγκας, ο Γ.Γ. του υπουργείου κ. Αναγνωστάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης και ο δωρητής κ. Κων/νος Σούκος, στον οποίο απονεμήθηκαν τιμητική πλακέτα της Αστυνομίας, καθώς και το κλαδί ελιάς, σύμβολο της Ειρήνης, προς ένδειξη της αναγνώρισης της προσφοράς του στη Ελληνική Αστυνομία.


Στη συνέχεια ακολούθησε ο αγιασμός του σκοπευτηρίου από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων και η κοπή της κορδέλας από τους κυρίους Σούκο, Αναγνωστάκη και Κούγκα, ενώ το πρόγραμμα τελετής των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με μία επίδειξη με πραγματικά πυρά από αστυνομικούς της Ε.Κ.Α.Μ., καθώς και διάφορα σενάρια αντιμετώπισης περιστατικών.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επάνδρωση διοικήσεων νησιωτικών προορισμών από στελέχη περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Συγχαρητήρια Επιστολή στον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network