Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κατασκευή σκοπευτηρίου στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας



Αριθ. Πρωτ.: 52                         Θεσσαλονίκη 22 Δεκεμβρίου 2016


 


ΘΕΜΑ : ‘’ Κατασκευή κλειστού σκοπευτηρίου στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας ‘’


Στις 16-12-2016 στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των έντυπων & ηλεκτρονικών τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, σχετικά με την κατασκευή του κλειστού σκοπευτηρίου πραγματικών βολών πιστολιών και πολεμικών τυφεκίων τεσσάρων θέσεων βολής. Πρόκειται για ένα σκοπευτήριο, το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της εκπαίδευσης των Αστυνομικών στην Βόρειο Ελλάδα. Στην παρουσίαση τονίστηκε η καινοτομία της πραγματοποίησης αληθινών σεναρίων, μέσω καμερών και αναμεταδότη στο σκοπευτήριο. Το συγκεκριμένο σκοπευτήριο αποτελεί κόσμημα για την Ελληνική Αστυνομία, καθότι παγκοσμίως υπάρχουν μόνο τέσσερα ίδιου τύπου. Το έργο θα ολοκληρωθεί στο πρώτο τρίμηνο του ερχομένου έτους και αναμένεται να συνδράμει στην εκπαίδευση, πρωτίστως ειδικών Υπηρεσιών της Αστυνομίας και μετέπειτα στην συντηρητική εκπαίδευση Υπηρεσιών, οι οποίες ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Γενικής Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος .


Το έργο οφείλεται στην ευγενική χορηγία του κ. Κωνσταντίνου ΣΟΥΚΟΥ, Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας SOUKOSROBOTS Α.Β.Ε.Ε., ο οποίος ανέλαβε και πραγματοποίησε αυτό ως δωρεά, η οποία αγγίζει το ποσό των 185.000 ευρώ. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στο Διευθυντή της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος κ. ΚΟΥΓΚΑ, ο οποίος συνέβαλε με τις ενέργειες του γι’ αυτή τη δωρεά, αφήνοντας έτσι μία μεγάλη παρακαταθήκη για την εξέλιξη της εκπαίδευσης των Αστυνομικών.


Από την Ένωσής μας, κατά την παρουσίαση, παρευρεθήκαν ο Γενικός Γραμματέας ΚΑΜΟΥΡΑΣ Κλέαρχος και ο αντιπρόσωπός μας στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ Αθανάσιος.


Πρόεδρος 


ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι.


Γεν. Γραμματέας


ΚΑΜΟΥΡΑΣ Κλ.  





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επάνδρωση διοικήσεων νησιωτικών προορισμών από στελέχη περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Συγχαρητήρια Επιστολή στον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network