Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επισκέψεις της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης



Αριθ. Πρωτ.: 50                         Θεσσαλονίκη 18 Δεκεμβρίου 2016


 


ΘΕΜΑ : ‘’ Επισκέψεις της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης ‘’


Το Προεδρείο της Ένωσής μας εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο, ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη, το Γενικό Γραμματέα, ΚΑΜΟΥΡΑ Κλέαρχο και τον Α’ Αντιπρόεδρο, ΠΟΛΙΤΗ Ιωάννη, μαζί με το μέλος του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α και του Δ.Σ. της Ένωσής μας, ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗ Σταύρο, επισκέφτηκαν Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης. Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, με έδρα τα Μάλγαρα. Στην συνάντηση με την Διοικητή της Υπηρεσίας, αλλά και με λοιπούς βαθμοφόρους, μας αναφέρθηκε το άψογο της συνεργασίας των Αστυνομικών και η επιτυχία της εν λόγω Υπηρεσίας στην αύξηση της δραστηριότητας της. Η συγκεκριμένη Υπηρεσία και η Διοίκηση αποτελούν, στις μέρες μας, πρότυπο χειρισμού όσον αφορά θέματα εφαρμογής ωραρίων, σύμφωνα με το Π.Δ. 394/01 και αντιμετώπισης προβλημάτων του Προσωπικού.


Στη συνεχεία, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Ασφαλείας Πολίχνης - Ευκαρπίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Διοικούντες Αξιωματικούς - Ανθυπαστυνόμους των Υπηρεσιών αυτών. Κατά τη συζήτηση, διαπιστώθηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό και σε υλικοτεχνική υποδομή, απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών. Τα δύο αυτά τμήματα, που είναι επιφορτισμένα με την αστυνόμευση μίας εξαιρετικά μεγάλης γεωγραφικής έκτασης, στην οποία υπάγεται και ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πόλης, το νοσοκομείο ‘’ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ’’, καλούνται επιπλέον, σχεδόν καθημερινά, να συνδράμουν στα αυξημένα μέτρα Τάξεως και Ασφαλείας. Ολοκληρώνοντας αυτές τις επισημάνσεις, θα θέλαμε να σταθούμε στην έλλειψη χώρου στέγασης, στον αύλειο χώρο, για τον Αστυνομικό που εκτελεί καθήκοντα σκοπού καταστήματος.


Η Ένωσή μας θα αναδείξει, με τις παρεμβάσεις της, αυτές τις δυσλειτουργίες και θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση, ευελπιστώντας στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους.





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network