Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παραχώρηση Κατασκηνώσεων στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για τη φιλοξενία παιδιών των μελών των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης



Αριθ. Πρωτ.: 47/2016                                                   Θεσσαλονίκη-Κομοτηνή, 06-12-2016


 


ΘΕΜΑ : «Παραχώρηση Κατασκηνώσεων στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για τη φιλοξενία παιδιών των μελών των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης»


 


Τα προεδρεία των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, εξασφάλισαν για τα παιδιά των μελών τους, την παραχώρηση τουλάχιστον εκατό πενήντα (150) θέσεων ( δωρεάν ή με ελάχιστο συμβολικό τίμημα ) στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Χαλκιδικής, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό στις 05-12-2016, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, με τους Αντιδημάρχους κ.κ. ΖΑΓΓΙΛΑ Δημήτριο και ΒΟΡΔΟ Χρήστο, παρευρέθηκαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ Αριστείδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, μετά του Γενικού Γραμματέως ΚΑΜΟΥΡΑ Κλεάρχου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Γ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος.


Ο κ. ΖΑΓΓΙΛΑΣ, υποστηρίζοντας εξ’ αρχής το αίτημά μας, έκανε λόγο για παραχώρηση θέσεων, στην παραπάνω παιδική κατασκήνωση, για δύο συγκεκριμένες περιόδους, από την 01η Αυγούστου 2017 έως και την 20η Αυγούστου 2017 ( 1-11 η πρώτη περίοδος και 11-20 η δεύτερη ). Από τα Προεδρεία μας, εκφράστηκε η επιθυμία για προσπάθεια εξεύρεσης τρίτης χρονικής περιόδου, γεγονός, που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση του αριθμού των θέσεων, ενώ οι εναπομείνασες θέσεις, σε περίπτωση, που δε καλυφθούν από τα μέλη των Ενώσεών μας, δύναται να παραχωρηθούν σε ενδιαφερόμενους συναδέλφους – μέλη των λοιπών Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.


Η κίνηση αυτή, στις δύσκολες ημέρες μας, αποτελεί για τα μέλη των Ενώσεών μας μια προσπάθεια ελάφρυνσης των ήδη επιβαρυμένων οικογενειακών τους προϋπολογισμών.


Οι Ενώσεις μας, με νεότερη ανακοίνωση, θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των θέσεων, ανά περίοδο, το τυχόν ελάχιστο κόστος, που θα προκύψει, καθώς και όλες τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες των επιθυμούντων γονέων.





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network