Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στον Προϊστάμενο των Τμημάτων Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης.

Αριθμ. πρωτ.:   37/2023                                     Θεσσαλονίκη 8 Απριλίου 2023

Θέμα: «Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στον Προϊστάμενο των Τμημάτων Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης».


Η Ένωσή μας ευχαριστεί τον Προϊστάμενο των Τμημάτων Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης (ΤΕΦΚΚ) της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής για την άμεση ανταπόκρισή του.

Η προσωρινή και μεταβατικού χαρακτήρα επίλυση του, επί σειρά ετών, προβλήματος που απασχολούσε την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών και Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης (ΥΜΔΘ) και κατ' επέκταση την οικεία Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση μείωση της, σε εβδομαδιαία βάση, ενισχυτικής δύναμης των Αστυνομικών Τμημάτων και την αύξηση του βαθμού εμφανούς αστυνόμευσης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης για την πρόληψη - καταστολή της εγκληματικότητας, τονώνοντας με τον τρόπο αυτό το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Η Ένωση μας θα παρακολουθεί το θέμα αυτό μέχρι την οριστική επίλυσή του και την ανάληψη του συνόλου των καθηκόντων εκ μέρους των Τμημάτων Εξωτερικής Φρούρησης των Σωφρονιστικών καταστημάτων Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας, ως αυτά εκπληρώνονται κανονικά από τα λοιπά Τμήματα Εξωτερικής Φρούρησης Σωφρονιστικών Καταστημάτων Χώρας και την οριστική απεμπλοκή των οικείων Υπηρεσιών Μεταγωγών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ένωσή μας, με παρεμβάσεις της, όπου και όποτε της ζητείται, θα συνεχίσει να βρίσκεται εμπρακτως στο πλευρό των συναδέλφων μας.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριο

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Συνάντηση του προεδρείου μας με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμούΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network