Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή της Ένωσής μας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Αρ. Πρωτ.: 129/2022                                     Θεσσαλονίκη, 20 Δεκεμβρίου 2022


Θέμα: «Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή της Ένωσής μας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης». 

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία η  Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που συνδιοργάνωσε η Ένωσή μας με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή των συναδέλφων μας ήταν πρωτοφανής και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καταφέρνοντας να γεμίσει η μεγαλύτερη αίθουσα της πόλης μας με περισσότερα από 2000 άτομα.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν μέσα από μια πληθώρα επιλογών δημιουργικής απασχόλησης με επαγγελματίες παιδαγωγούς - διασκεδαστές, να ζωγραφιστούν με face - painting και να φωτογραφηθούν σε photo - booth. Από τη γιορτή δεν έλειψαν και τα νόστιμα εδέσματα καθώς και το αγαπημένο των παιδιών "μαλλί της γριάς".

Το κέφι και ο χορός  συνεχίστηκε μέχρι τις βραδινές ώρες όπου στο τέλος ο Άγιος Βασίλης φρόντισε να τους ανταμείψει και με ένα όμορφο δώρο επώνυμης εταιρίας παιχνιδιών.

Η διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης παιδικής γιορτής αποτέλεσε ιδιαίτερη χαρά για την Ένωσή μας, με το Προεδρείο της να ευχαριστεί όλους εσάς που παρευρεθήκαμε και αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία αυτή!

Η Ένωση Ανήκει στα μέλη της !!

 Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση αριθμού προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου στην 87η ΔΕΘ για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network