Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εξασφάλιση μεγάλης χορηγίας - δωρεάς μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών και διανομή τους σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μας.

Αριθμ. πρωτ.:   56/2021                      Θεσσαλονίκη 8  Οκτωβρίου 2021


Θέμα: «Εξασφάλιση μεγάλης χορηγίας μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών και διανομή τους σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μας».


Η Ένωσή μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε χορηγία ΔΩΡΕΑΝ, μεγάλου αριθμού μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών της γνωστής εταιρίας DELL τους οποίους θα διανείμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας, συμβάλλοντας σημαντικά στο δύσκολο έργο των συναδέλφων μας και στην διευκόλυνση της υπηρεσιακής τους καθημερινότητας.

Πρόκειται για σύγχρονες σταθερές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, της εταιρίας “Dell”, απόλυτα συμβατές με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις τους Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για χρήση τους στο σύστημα Police On Line (P.O.L.).

Ενημερώνουμε τα μέλη μας σε όλες τις υπηρεσίες της περιφέρειάς μας ότι σε περίπτωση που υφίστανται άμεσες αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, προκειμένου δοθεί προτεραιότητα, να έρθουν σε επικοινωνία με το προεδρείο της Ένωσης:

• Πρόεδρος, ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης
• A΄ Αντιπρόεδρος, KOYKOYΦIKHΣ Σταύρος
• Β΄ Αντιπρόεδρος, MOYPATIΔHΣ Χαράλαμπος
• Γεν. Γραμματέας, ΓIAPIΣKANHΣ Πέτρος
• Ταμίας, MΠAMΠAΛHΣ Eμμανουήλ
• Υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων: ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ Κων/νος

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση αριθμού προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου στην 87η ΔΕΘ για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network