Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αποτελέσματα εκλογών της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.Παρατίθενται η ανακοίνωση τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής  Μακεδονίας και Θράκης.


        Χθες το βράδυ της Δευτέρας ( 4/6/2018) ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, στο πλαίσιο των τριήμερων αρχαιρεσιών της Ένωσης στην περιφέρεια ΑΜΘ, για την ανάδειξη των νέων οργάνων της για τη περίοδο 2018-2021. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Ένωσής μας για την πρωτοφανή, αθρόα συμμετοχής τους στις αρχαιρεσίες σε ποσοστό που έφτασε το 96% εκ του συνόλου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία της, την εκλογή δέκα (10) υποψήφιων ως Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α.(από 6 που είχε ως σήμερα) , ενισχύοντας την φωνή μας στην Ομοσπονδία. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νέο Καταστατικό της ΕΑ.ΑΜΘ το Δ.Σ είναι πλέον εννεαμελές. Ακολούθως δημοσιεύουμε την εγγραφή ανακύρηξη των τελικών αποτελεσμάτων του δικαστικού εκπρόσωπου - εφορευτικής επιτροπής με τους αντίστοιχους σταυρούς που έλαβε ο καθε υποψήφιος. Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση, όταν οι εκλεγεντες του Δ.Σ συγκροτηθουν σε σώμα (κατανομή αξιωμάτων).


 


Η Ένωση μας εύχεται στην Ε.Α.Α.Μ.Θ. και στους νεοεκλεγέντες συναδέλφους καλή αγωνιστική πορεία και καλή συνέχεια στις υποδειγματικές συνδικαλιστικές της δράσεις.


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος  Ψαρογιάννης Ιωάννης


Ο Γ εν. Γραμματέας Καμούρας Κλέαρχος


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής

Αλέξης Κούγιας, πάντα δίπλα μας, πάντα μπροστά!

Η Ένωσή μας δίπλα στους συναδέλφους, στις Καστανιές Έβρου

Ευχές για τη γιορτή της μητέραςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network